#Pitutur

Religi

Aja Lali Karo Asale

Kamis, 25 November 2021 | 23:12 WIB

Religi

Aja Mangan Lamun Durung Luwe

Kamis, 18 November 2021 | 19:49 WIB

Religi

Aja Leren Lamun Durung Sayah

Kamis, 11 November 2021 | 20:15 WIB

Religi

Dadi Godong Emoh Nyuwek Dadi Banyu Emoh Nyawuk

Sabtu, 6 November 2021 | 03:41 WIB

Religi

Diobong Ora Kobong Disiram Ora Teles

Kamis, 28 Oktober 2021 | 23:47 WIB

Religi

Sedhakep Ngawe-awe

Kamis, 30 September 2021 | 22:20 WIB

Religi

Endhas Gundhul Dikepeti

Kamis, 23 September 2021 | 22:01 WIB

Religi

Kere Munggah Bale

Kamis, 9 September 2021 | 22:27 WIB

Religi

Dhemit Ora Ndulit, Setan Ora Doyan

Kamis, 2 September 2021 | 22:42 WIB
1
2
X