Rubrik Pamomong
Sasmita Alam,Dhawuhe Pangeran
Pamomong

Sasmita Alam,Dhawuhe Pangeran

Asmaraning Drupadi
Pamomong

Asmaraning Drupadi

Esuk Umun-umun Gawe Gumun
Pamomong

Esuk Umun-umun Gawe Gumun

Ngimpi Oleh Kursi
Pamomong

Ngimpi Oleh Kursi

Dur(Adi)sasana
Pamomong

Dur(Adi)sasana

Ketungkul Kalungguhan
Pamomong

Ketungkul Kalungguhan

Menyoal Bahasa Tumbal
Pamomong

Menyoal Bahasa Tumbal

Mahadusta tentang Minak Jingga (2)
Pamomong

Mahadusta tentang Minak Jingga (2)

Kapok Dadi Gareng
Pamomong

Kapok Dadi Gareng

Nalika Kudu Sabar lan Narima
Pamomong

Nalika Kudu Sabar lan Narima